Kleding

Published on juli 17th, 2013 | by Marlou

Street style: De sportieve trend

Sportieve hemden, T-shirts en sweaters van jouw hockeyteam of het voetbalteam van je partner worden ‘street style’. Het is hip om het shirt dat je gewoonlijk op het veld draagt te combineren met je dagelijkse kleding. We zien deze stijl steeds vaker terug komen en het is daarom ook één van de trends van deze zomer!

Nieuwe zomertrend

We zien deze trend onder andere terug in de 2014 Streetstyle collectie van Emporio Armani, maar ook in winkels als Pull and Bear. Sportief te dragen, maar ook vrouwelijk! Met de deze tips creëer je een geweldige look:

Tips voor een geweldige look

Draag het sportieve shirt op een spijkerbroek met hoge hakken. Maak de look af met accessoires, zoals kettingen, armbanden, een mooie tas. Juist het contrast met de sportieve top maakt deze look super mooi!

Ook in de winter van 2013 gaan we sportswear invloeden in de mode zien. Langere shirts en oversized sweaters kun je als jurkje dragen (een beetje het effect dat je zou krijgen als jij het American football shirt van je partner aan zou trekken). Draag er mooie kousen en hakken onder en je hebt een geweldige look!

Tags: , , , , ,


About the AuthorBack to Top ↑