Geen categorie

Published on april 1st, 2019 | by Marlou

0

Sieraden voor mannen

Tegenwoordig is het helemaal niet meer zo raar om mannen met sieraden rond te zien lopen. Het kan een geweldige invloed hebben op je outfit en je een ego boost geven wanneer je dat nodig hebt. Persoonlijk zijn er dingen die ik minder waardeer, maar over het algemeen zijn de meeste erg stoer en sexy. Denk aan armbanden, ringen en kettingen. Nou een aantal trends:

Armbanden:

Hoe meer, hoe beter. Dit is zeker waar tegenwoordig. Het geeft een stoer effect en dit effect is er zeker wanneer je verschillende soorten materialen in je serie armbanden hebt. Denk aan leer, kralen, staal en touw. Stem de kleuren af op je outfit en ga erop uit.

Het tegenovergestelde kan ook een erg goed effect hebben. Denk aan een bredere armband die goed opvalt. Maak het alleen niet te gek om bij deze stijl andere armbanden toe te voegen. Dat zou teveel van het goede zijn!

Horloges:

Horloges zijn wat lastiger. Als het echt je ding niet is, heb je er alleen maar last van. Wat momenteel een trend is, is een wat simplistische horloge om je outfit compleet te maken. Een extraatje wat je toe kan voegen als je een horloge persoon bent, is één of twee armbandjes toevoegen aan je horloge-arm. Durf te experimenteren!
Tip:

Ringen:

Een ring kan een erg stoer effect hebben. Persoonlijk bezwijk ik al bijna bij het aanzien van een man die een stoere, robuuste ring draagt. Vroeger was het vreemd als mannen een ring droegen, behalve natuurlijk een trouwring, maar ik ben erg blij dat er tegenwoordig meer mannen zijn die een ring of meerdere ringen dragen. Het kan zo’n ontzettend goed plaatje zijn wanneer je je outfit en ringen combineert!

Kettingen:

Wanneer je kettingen draagt, kun je het het beste wat minimalistisch houden dit seizoen. Ze zorgen voor diepgang in je outfit, en kunnen veel toevoegen aan je look, maar ze kunnen ook de focus totaal van je outfit af halen en dat is iets wat je niet wilt hebben. Eenvoudige kralenkettingen van verschillende lengtes zijn een goede toevoeging aan je outfit als je bijvoorbeeld een v-neck of blouse draagt. Een andere manier van een ketting dragen is ook een enkele, simpele ketting die je outfit helemaal compleet maakt.
Tip:

Ik ben er erg blij mee dat mannen tegenwoordig steeds meer sieraden gaan dragen, want het kan zoveel doen voor je look en je uitstraling. Ringen zullen waarschijnlijk voor altijd mijn persoonlijke favoriet blijven, maar kettingen en armbanden kunnen ook een outfit erg goed afmaken. Ga er dus op uit of vraag je zus of partner voor advies als je niet goed weet waar je moet beginnen en experimenteer erop los!


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑