Bij lange mannen met extra lange armen komt het nogal eens voor dat ..." /> Mouwlengte-7 overhemd de oplossing | Fashion Web

Geen categorie no image

Published on juni 18th, 2018 | by Marlou

0

Mouwlengte-7 overhemd de oplossing

Bij lange mannen met extra lange armen komt het nogal eens voor dat de mouwen tekort zijn. Het is erg vervelend als u kleding draagt die te kort is. Herkenbaar is vast en zeker de te weinig lengte in de rug of de te korte broekspijpen en/of ook de mouwen. Een Mouwlengte-7 overhemd is hier een oplossing voor. Het is een overhemd met een extra langere mouw. Daarnaast is het overhemd ook langer aan de onderkant dan de standaard overhemden. Bij het dragen van Mouwlengte-7 overhemden blijven deze dan ook mooi in de broek zitten. Wilt u een trui over uw overhemd dragen dan kunt u de mouw van deze overhemden ook nog zien.

Instructies om het overhemd te meten

  • Boord. Open uw overhemd en leg de boord plat. Meet nu van het midden van de knoop tot het midden van het knoopsgat.
  • Borst. Leg uw overhemd plat met de knopen vast. Meet van links naar rechts en vermenigvuldig de uitkomst.
  • Middel. Meet tussen het 5e en 6e knoopsgat op het smalste gedeelte van het overhemd en vermenigvuldig de uitkomst.
  • Mouwlengte. Meet van de schoudernaad tot het einde van het manchet.
  • Lengte van het overhemd. Draai het overhemd om en meet vanaf de onderkant van de boord tot de onderkant van het overhemd.

Klassieke boord overhemd

Een klassieke boord zien we bij  zakenmannen vaak en is onder de overhemden het meest populair. Het is het meest gangbaar onder een pak en in combinatie met een stropdas. De kraag staat wat wijder, waardoor het niet noodzakelijk is het overhemd helemaal dicht te knopen. In de punten van de kraag zitten regelmatig kunststof baleintjes die zorgen dat de punt recht gehouden wordt. Bij mensen met een breder hoofd staan de klassieke boorden met rechte punten fantastisch. Een andere tip is dat u deze boord goed onder een jasje aan kan dit is ontzettend stijlvol. Ook biedt de boord voldoende ruimte onder de kraag voor een stropdas. Bij een smoking wordt de klassieke boord vaak gebruikt.


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑