Geen categorie

Published on september 17th, 2018 | by Marlou

0

Mouwlengte 7 overhemd de oplossing

Een overhemd wat afgestemd is op je postuur. Als lange man ben je op zoek naar een overhemd met extra lange mouw met de juiste fit. Bij lange mannen met extra lange armen komt het nogal eens voor dat de mouwen tekort zijn. Het is erg vervelend als je kleding draagt die te kort is. Herkenbaar is vast en zeker de te weinig lengte in de rug of de te korte broekspijpen en/of ook de mouwen. Een Mouwlengte 7 overhemd is hier een oplossing voor. Het is een overhemd met een extra langere mouw. Daarnaast is het overhemd ook langer aan de onderkant dan de standaard overhemden. Bij het dragen van Mouwlengte 7 overhemden blijven deze dan ook mooi in de broek zitten. Wil je een trui over uw overhemd dragen dan kun je de mouw van deze overhemden ook nog zien.

Business of casual overhemden?

Van business overhemden met Mouwlengte 7  zijn er vele soorten in haar assortiment. Business overhemden zijn ook in zowel mouwlengte-6 als mouwlengte-7 verkrijgbaar. Binnen de business overhemden is er ook weer volop keuze uit effen- en gestreepte modellen.  Heb je een overhemd nodig speciaal voor casual doeleinden dan is er naast het business overhemd een groot assortiment hierin verkrijgbaar. Ook hier kun je weer kiezen uit vele motieven en printen. Maar….het geheim achter een goed zittend overhemd is een combinatie tussen het model, de pasvorm en de armlengte.

Strijkvrije mouwlengte 7 overhemden

Het aanbod strijkvrije mouwlengte 7 overhemden is groot. De basiskleuren, blauwe overhemden, witte overhemden en roze overhemden, staan altijd goed onder een pak. Dankzij de 100% katoenen en ademende stof dragen de strijkvrije overhemden altijd uiterst comfortabel. Daarnaast hou je kostbare tijd over omdat je het overhemd nauwelijks hoeft te strijken. Overhemden strijken blijft een vervelende klus, dus waarom het niet wat eenvoudiger maken voor uzelf door voor strijkvrije overhemden te kiezen. Deze overhemden zijn een uitkomst voor iedereen.


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑