Het is een feit; leren producten hebben een topkwaliteit en stralen ..." /> Leren accessoires voor deze winter | Fashion Web

Geen categorie

Published on februari 11th, 2019 | by Marlou

0

Leren accessoires voor deze winter

Het is een feit; leren producten hebben een topkwaliteit en stralen veel luxe uit. Om met de mode mee te blijven gaan is het dus zeker belangrijk dat je weet welke leren producten helemaal trendy, hip en cool zijn deze winter. In dit artikel vertellen we je alles over de winter trends van 2019.

De leren riem

Een leren heren riem is altijd al in geweest omdat deze altijd lang mee ging. Toch gaan we dit producten vaker terugzien. In het verleden was een riem voornamelijk een item om je broek om zijn plek te houden, maar nu is het een mode item geworden. Hoe mooier je riem, hoe beter. Bij de mannen zien we dus ook terug dat zij hun riem willen laten zien bij elke item door de kleding in de broek te stoppen.

Tassen

Ook leren tassen zien we weer voor zowel mannen als vrouwen. Voor de mannen is het voornamelijk in om een leren reportertas aan te schaffen. Deze gaan lang mee en staan erg mooi bij een zakelijke outfit. Voor vrouwen is een leren clutch in. Dit staat eigenlijk bij elke outfit. Je kan hem dus meenemen naar je werk maar ook naar een leuk feestje. Een merk wat ik zeker kan aanraden is Bear Design. Dit is een merk die eigenlijk alle producten in leer verkoopt. Zij verkopen onder andere tassen voor mannen en vrouwen, maar ook portemonnees en sleutelmapjes.


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑