Ben je niet meer tevreden over de kleur van jouw haarextensies? Dan ..." /> Het verven van haarextensies: is het mogelijk? | Fashion Web

Geen categorie

Published on juli 16th, 2018 | by Marlou

0

Het verven van haarextensies: is het mogelijk?

Ben je niet meer tevreden over de kleur van jouw haarextensies? Dan kun je nieuwe haarextensies nemen, maar je kunt er ook voor kiezen je extensies te verven. Let op: het verven van haarextensies is niet altijd mogelijk. Kijk eens op: https://www.oxyextensions.nl/clip-in-extensions voor meer informatie over clip in haarextensies.

Synthetische haarextensies verven

Heb je synthetische haarextensies? Dan is het niet mogelijk deze te verven. Verf je de haarextensies toch, dan breken ze af. Dit betekent dat je jouw haarextensies weg kunt gooien. Ben je niet meer tevreden over de kleur van je synthetische extensies, dan heb je helaas geen andere keuze dan nieuwe haarextensies aan te schaffen.

Human hair haarextensies verven

Human hair haarextensies kunnen wel geverfd worden. Wel is dit alleen mogelijk als het om honderd procent human hair haarextensies gaat. Heb je deels synthetische haarextensies? Dan is het niet mogelijk je extensies te verven.

Je kunt honderd procent human hair haarextensies verven, maar wij raden je niet aan deze te blonderen. Door je haarextensies te laten blonderen, verkort je de levensduur van de extensies namelijk aanzienlijk en dit is zonde. Ook raden wij je aan de haarextensies niet vaker dan twee keer te verven.

Wij raden je aan jouw human hair haarextensies niet zelf te verven, maar dit door een kapper te laten doen. Houd er rekening mee dat de eventuele garantie op je haarextensies vervalt als je jouw extensies laat verven. Door je haarextensies te laten verven, loop je dan ook altijd een bepaald risico. Daarom durven veel vrouwen dit uiteindelijk niet aan. Ben je niet helemaal ontevreden over de kleur van je haarextensies? Dan kun je hier beter mee rond blijven lopen, want het verven van je haarextensies is nooit zonder risico.

 


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑