Geen categorie

Published on april 1st, 2019 | by Marlou

0

Herensokken: trends 2019

Als het om sokken gaat dan wil jij er natuurlijk het liefst hip bijlopen. Toch kan het lastig zijn om bij te houden wat nu precies hip is en wat niet. Gelukkig heb je ons om je hier over op de hoogte te houden. We gaan namelijk een aantal trends met je bespreken. Het is hierbij belangrijk om onderscheid te maken tussen zakelijke sokken en casual sokken. Zakelijk sokken zijn namelijk doorgaans niet echt aan trends onderworpen, de stijl is vrij klassiek.  Voor je casual sokken kun je echter wat meer uit je dak gaan.
Aanbevolen:

Drie trends op het gebied van casual sokken

We bespreken hier vier van de belangrijkste trends met je:

  • Helemaal hip is het om sokken te dragen die felle prints hebben en pittige kleuren. Rond de Feestdagen was het altijd al komisch om foute Kerst sokken te dragen, maar nu kan dat echt het hele jaar door. Je kunt het zo gek niet bedenken of de sokken zijn verkrijgbaar. Kijk bijvoorbeeld eens naar de immens populaire Happy Socks.
  • Daarnaast is het zo dat logo’s op dit moment helemaal hip zijn. Of het nu gaat om hippe en dure merken of gewoon jouw favoriete fast food chain. Alles kan in dit opzicht. Een andere trend in dit kader is food. Wat is jouw lievelingseten? Beeldt het af op je sokken!
  • Traditioneel werd de geruite sok vooral geassocieerd met zakelijke sokken. Dat is echter niet langer zo. De ruit is namelijk nu ook hartstikke hip voor casual sokken. En hij is er in allerlei verschillende varianten.
  • Is dit allemaal toch een beetje te veel voor je en draag je liever gewoon eenvoudige sokken in 1 enkele, niet al te opvallende, kleur? Dat kunnen wij helemaal begrijpen. We kunnen je dan in ieder geval nog wel vertellen wat op dit moment de trendkleuren zijn. Zo kan jij alsnog hip voor de dag komen. De absolute trendkleuren voor het voorjaar van 2019 zijn: geel (dat wordt ook wel het nieuwe zwart genoemd) en donkerblauw. Tip:

Onze conclusies over dit onderwerp

Dan onze conclusies over dit onderwerp. Zoals je waarschijnlijk wel had vermoed zijn zakelijke sokken niet echt aan trends onderworpen. Zorg dat ze netjes zijn, dat ze lang genoeg zijn en dat ze een neutrale kleur hebben zoals zwart, grijs, bruin of donkerblauw. Wat casual sokken betreft kun je dus in ieder geval alle kanten op. Het kan haast niet gek genoeg. Denk hierbij aan gekke prints en afbeeldingen van eten.


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑